top of page

Koordinat Berita Group

Publik·322 anggota

Мађарска Србија uživo 14 октобар 2023 Ливе Стреам

7. 9. 2023. — (UŽIVO) Srbija - Mađarska 1:2. 07.09.2023. 22:41. KRAJ: Srbija je oražena od Mađarske 1.2. Meč je završen i Srbija je pretrpela prvi poraz u ...

Srbija Mađarska prenos uživo livestream | Sport | Fudbal 7. 9. 2023. — Reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske i dovela u pitanje plasman na Evropsko prvenstvo. Crnogorci kiksnuli, ali su se približili ... Zadovoljan sam onim što sam video u prethodna tri dana. Izuzetna motivisanost i raspoloženje, to mi puno znači. Igrači su došli sa osmehom. Posebno me raduje zdravstveni bilten. Svi igrači su spremni za meč", istakao je Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. Srbija - Mađarska 1:2 (1:2) Beograd. Prvo pluvreme je završeno. Gosti iz Mađarske imaju gol viška i moraće nešto selektor Dragan Stojković da menja u igru "orlova". Imali smo sada dobru priliku. Loptu je glavom zahvatio Dušan Vlahović, ali je šutirao pored gola i na odmor će se verovato otići rezultatom 1:2, jer je do kraja ostalo da se odigraju samo dva minuta nadoknade vremena. Uspeli su igrači Srbije da se vrate posle šokantnog preokreta rivala, preuzeli su inicijatvu, stvaraju neke šanse, ali ništa to nije konkretno. Šta s eovo dešava s aigračiam Sbije. Imali su sigurno vođsvto i dobru igru, a onda je Varga izjednačio posle spleta srećnih okolnosti, a samao dva minuta kasnije Orban je napravio potpuni preokret. Varga je izjednačio posle mnogo sreće. Lopta je došla do njega i smestio ju je u mrežu Vanje Milinkovića-Savića. Lepo je Mladenović prošao po levoj strani, uputio sjajan centarfut na drugu stranu, gde je na ivici petarca bio Dušan Vlahović i potpuno sam, bez defazivaca u blizini šutirao glavom, ali je lopta završila pored gola. Opet menja Stojković. Izlazi Nemanja Maksimović, a ulazi Nikola Milenković, što znači da će se Veljković vratiti na mesto štopera, a Gudelj ulazi u sredinu. Još jednom je golman Mađarske, Deneš Dibus sjajno intervenisao, a ovoga puta je uprilici bio Miloš Veljković. Serbia Hungary резултати Уживо, видео пренос и Србија Мађарска резултати уживо (и онлајн видео пренос утакмице уживо - live stream) почиње 19. јан 2020. у 18:00 GMT у European Championship Women, ... (KRAJ) Srbija – Mađarska 1:2: Skupo nas koštalo 120 sekundi pada koncentracijeFudbaleri Srbije i Mađarske imaju po sedam osvojenih bodova iz tri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, oba tima su dala po pet golova, samo što su "orlovi" i primili jedan, pa su trenutno na drugoj pozicji. Sve to može da se promeni nakon večerašnjeg međusobnog suserta na stadionu Crvene zvezde (20. 45, TV Arena 1 Premium) u koji igrači selektora Dragana Stojkovića ulaze sa mnogo motiva. "Ne znamo kako će igrati Mađari, ali znam kako će Srbija. To je moj posao. Мађарска Србија uživo 2022 14 октобар 2023 пре 2 сата — Мађарска Србија uživo 2022 14 октобар 2023 7. 9. 2023. — СРБИЈА је изгубила од Мађарске са 1:2 на стадиону "Рајко Митић" у 5. колу ... Dobra prilika za Srbiju. Izbegao je Filip Kostić ofsajd zamku, dobro primio loptu, onda iskosa sa leve strane šutirao pored gola i zatresao spoljni deo mreže. Posle vodećeg gola Srbije malo je opao tempo meča, ali igrači selektora Dragana Stojkovića i dalje drže sve konce meča u svojim rukama. Deluju autoritativno i kompaktno, a sa tribina imaju veliku podršku mališana koji su ispunili istočnu tribinu stadiona Crvene zvezde. Sjajna kontra Srbije, Dušan Tadić je asistirao do Dušana Vlahovića, a napadač Juventusa je jako loše zahvatio lopti iako je mreža bila poptuno prazna. Мађарска Србија uživo prenos 2022 14/10/2023 ТВ - CSPE пре 3 сата — Мађарска Србија uživo prenos 2022 14/10/2023 ТВ Mađarska, 20 : 45, Srbija. 17/10/23, Srbija, 20 : 45, Crna Gora. 19/11/23, Srbija, 15 . Мађарска Србија uživo prenos 2022 14 октобар 2023 пре 2 сата — Мађарска Србија uživo prenos 2022 14 октобар 2023 Фудбал Mađarska Maroko Nizozemska Norveška Njemačka Peru Poljska PlusLiga Portoriko ... [[[ЛИВЕСТРЕАМ ТВ==]]] Мађарска Србија uživo online 14 пре 4 сата — Mađarska, Srbija, Crna Gora, Bugarska, Litva SKUPINA H: Košarka - Utakmice Uživo Prijenos Live Stream Besplatno Gledaj košarkaške utakmice ... Gol praktično "visi u vazduhu". Sve je dobro uradi Dušan Vlahović, slobodio se rivala i šutirao iskosa sa leve strane, ali je golman Mađarske bio na mestu. Srbija baš dominira u ovim trenucima. Agresivno su krenuli igrači Srbije od prvog sudijskog zvižduka u drugom poluvremenu. Saterali su rivala u svoj kazneni prostor, jednostavno ne dozvoljavaju fudbalerima Mađarske da dišu, ali za sada sva tri pokušaja nisu bila precizna. Mogla bi ova inicijativa da donese nešto konkretno Srbiji. Selektor Srbije Dragan Stojković je odlučio da iz igre izvede Filipa Kostića i Nemanju Radonjića, a umesto njih su u igri Andrija Živković i Filip Maldanović. fudbal uživo Srbija Mađarska kvalifikacije za EP 7. 9. 2023. — (UŽIVO) Srbija - Mađarska 1:2. 07.09.2023. 22:41. KRAJ: Srbija je oražena od Mađarske 1.2. Meč je završen i Srbija je pretrpela prvi poraz u ...

Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

• phocohanoi2
  • Vitto Scaletta
    Vitto Scaletta
  • React Junior
    React Junior
  • rafi khan
    rafi khan
  • Алена Смирнова
    Алена Смирнова
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page