top of page

Koordinat Berita Group

Publik·325 anggota

Itálie Malta koukněte se 14 října 2023 televize

12. 9. 2023 — 7 hodinami Severní Makedonie Itálie koukněte se živě 9 září. Malta ... Itálie – Ukrajina Severní Makedonie – Itálie Malta – Severní Makedonie 14.

Termín: 09. 2023 termín dovolené: 01. 11-08. 2023Hledám spolucestující: Portugalsko, Španělsko a jmenuji se Klára Ahoj, je mi 25, jsem ze ZL kraje. Hledám parťáka nebo spíše parťačku podobného věku na dovču kdykoliv v listopadu (kvůli práci musím zařizovat dopředu... Destinace: Portugalsko, Španělsko Termín: 01. 2023 termín dovolené: 11. 2022 termín dovolené: 09. 2023Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Pavla Najde se tady spolucestovatelka na Kanárské ostrovy s odletem z Brna? Je mi 44. Termín: 09. 2023 termín dovolené: 05. 09-30. 2023Hledám spolucestující: Albánie, Itálie, Španělsko a jmenuji se Pavol MarekHledá se parťačka - komunikativní, sportovnějšího ladění - jen ne žádná koule. Přiměřeně reálně věk. Nápad 1 Trajektem na Korsiku, pak na Sardin... Destinace: Albánie, Itálie, Španělsko Termín: 05. Letenky Malta, Malta – Řím, Itálie už od 513 Kč Kolik letišť se nachází poblíž města Řím? V kolik hodin odlétají přímé lety na trase Malta – Řím? Flight Simulator se rozrostl o další World Update. Novinky Novinky přibyly na Itálii a Maltu. 18. 5. 2022Martin Nahodil. Studio Asobo drží slovo, a tak do jejich leteckého simulátoru letos přidávají už druhý World ... [ŽIVÝ PŘENOS@@@] Irsko Řecko Přímý přenos 13.10.2023 před 23 hodinami — Itálie 1 603 000 3 Petru Proca Rumunsko 1 380 000 4 Mourad Tounnouti Malta, Nizozemsko, Rakousko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko Termín: 20. 2023 termín dovolené: 03. 10-14. 2023Hledám spolucestující: Itálie a jmenuji se Verča Ahoj, v tomto termínu se budu pohybovat na Sicílii, konkrétněji od Catanie to vidím jak kus na sever, tak na jih. Ráda bych podnikla nějaký výlet za př... Termín: 03. 2023 termín dovolené: 15. 09-26. 09. 09-31. 2023Hledám spolucestující: Itálie, Řecko a jmenuji se Lenka Hledám nějakou prima spolucestovatelku na last s odletem z Brna, na týden, Kalábrie nebo nějaký z Řeckých ostrovů. Nejen lenošení u moře, ale i výlety... Termín: 11. 09-20. 2023Hledám spolucestující: Albánie, Itálie, Řecko a jmenuji se Pavol MarekHledá se parťačka - komunikativní, sportovnějšího ladění, žena na úrovni - Venuše, ( ne Věstonický tvar) kterou baví cestovat a je fér. Nápad... (((PROUD))) Malta Severní Makedonie Přímý přenos 12 září 202 12. 9. 2023 — [[[SPORT!]###]] Severní Makedonie Itálie koukněte se živě 9 před 2 dny — [ŽIVÝ PŘENOS@@] Finsko Dánsko koukněte se živě 23 května [ŽIVÝ PŘENOS ... 70 eur. Lamezia Terme Lamezia Terme je 3. největší město v Kalábrii, které leží kousek od pobřeží Tyrhénského moře. Z Lamezia Terme se můžete vydat do krásných koutů jako je Tropea, Capo Vaticano nebo Scilla. V Kalábrii najdete vysoké skály, které vytváří malé zátoky s romantickými písčitými plážičkami s křišťálově průzračnou vodou. Poslední tipy na akční letenky Letenky pouze do jednotlivých destinací Pokud máš zájem o jinou kombinaci, doporučujeme vyzkoušet vyhledávač letenek Flightics. com. Případně se můžeš podívat na naše přehledné stránky s letenkami do jednotlivých destinací. LM trip 2v1: Malta + Kalábrie na jeden zátahPopis akce Vydejte se s odletem za týden na menší dobrodružství se zastávkou u moře. Navštívíte Maltu a poté se přesuntete do italské Kalábrie. Multi-city letenky 2v1 pořídíte z Bratislavy s návratem do Vídně od 1 830 Kč. LetenkyVýběr ubytování s 15% slevou najdete zde: UbytováníAI - souhrn 🛫 z BratislavaMaltaLamezia Terme🛬 návrat do Vídeň📅 4 - 10 dní Průvodci Malta Maltská republika leží ve Středozemním moři a nabízí spoustu výletů do okolí. Pokud by vás nebavilo válet se jen u moře, využijte příležitosti a půjčte si auto. Také můžete vyrazit na sousední ostrov Gozo či Comino. Cesta trajektem na Gozo zabere dvacet minut a zpáteční lístek za auto a osobu vyjde na 15. [[[Žít!!!]!]] Malta Severní Makedonie koukněte se 12 září 2023 11. 9. 2023 — Severní Makedonie, Španělsko, Ukrajina Skupina H: Rusko, Nizozemsko, Island [ŽIVÉ HD##] Malta Itálie přenos živý 26 března 2023 ON J ... Letenky do New Yorku Koukni na přehledné informace k letenkám do New Yorku. Letenky do Madridu Koukni na přehledné informace k letenkám do Madridu. Letenky do Nice Koukni na přehledné informace k letenkám do Nice. Letenky do Lisabonu Koukni na přehledné informace k letenkám do Lisabonu. Letenky do Londýna Koukni na přehledné informace k letenkám do Londýna. Letenky do Paříže Koukni na přehledné informace k letenkám do Paříže. Letenky do Říma Koukni na přehledné informace k letenkám do Říma. Hlídač akčních letenek Hledáš levné letenky? Přihlaš se k našemu odběru akčních letenek. Žádná parádní akce už Ti neuteče. Přihlášením vyjadřuješ souhlas s podmínkami zpracování osobních údajů. Destinace: Albánie, Itálie, Řecko Termín: 15. 2023 termín dovolené: 26. 08-03. 2023Hledám spolucestující: Itálie, Řecko, Španělsko a jmenuji se Nat N. Ahojte, na poslední chvíli mi odřekly dvě kámošky z pracovních a časových důvodů. Hledám parťačku k moři na příští týden nebo bych se ráda připojila k... Destinace: Itálie, Řecko, Španělsko Termín: 26. 2023-30. 2022Hledám spolucestující: Itálie, Portugalsko, Řecko a jmenuji se B. Ráda bych podnikla nějaký zářijový last-minute k jižnímu moři a protože jsem přišla o parťáka, hledám fajn pohodovou spolucestující (asi upřednostňuji... Destinace: Itálie, Portugalsko, Řecko Termín: 01. 2023Hledám spolucestující: Egypt, Španělsko, Turecko a jmenuji se Martin Ahoj, je mi 28 a sháním někoho na 7 denní dovolenou k moři v termínu od 15. 9. -26. Destinace pro mně není rozhodující:) Destinace: Egypt, Španělsko, Turecko Termín: 15. 2023Hledám spolucestující: Španělsko, Tunisko, Turecko Destinace: Španělsko, Tunisko, Turecko termín dovolené: 15. 2023-15. 04. 2024Hledám spolucestující: Itálie, Srí Lanka a jmenuji se Jirka Najde se fajn žena, která ráda cestuje a poznává nové. Muž 57 let Destinace: Itálie, Srí Lanka Termín: 15. 2024 termín dovolené: 19. Trajekty z Itálie do Malta S directferries.cz můžete porovnat a rezervovat trajekty z Itálie do Malta na všech trasách a s nejlepšími evropskými trajektovými společnostmi online. Kurzové sázení online před 59 minutami — Neváhej a koukni do slovníku sázkaře. Zobrazit infočísla. Schovat LIVE zápasy. Vše Itálie-Malta 804031. Statistiky pro zápas Itálie - Malta ... 2023 termín dovolené: 27. 09-02. 10. 2023Hledám spolucestující: Itálie a jmenuji se Šárka Itálie-Benátsko - last minute Ahojte cestovatelky, koupila jsem letenku za hubičku Vídně- Benátky. Jsem z jižní Moravy, je mi 54 a ráda bych podnikal... Destinace: Itálie Termín: 27. 2023 termín dovolené: 28. 09-15. 2023Hledám spolucestující: Itálie, Řecko a jmenuji se Cestovatelka Ahoj, hledám fajn parťačku na last minute na přelomu září/října k jižnímu moři. Já 47, Praha, nekuřačka. Destinace: Itálie, Řecko Termín: 28. 2023 termín dovolené: 20. 10-31. 2023Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Roman Ahoj, hledám cestovatele/ku ke komu bych se mohl připojit, nařízená dovolená:/, rád bych to využil a odjel někam za teplem ( destinace nerozhoduje) b... 09-08. 2023Hledám spolucestující: Itálie, Řecko a jmenuji se Cestovatelka Co společně ještě spáchat nějaký last minute k jižnímu moři? Ideálně mimo muslimské země, cca 10 dní, ****, polopenze či all inclusive. Najde se fajn... Termín: 19. 2023 termín dovolené: 09. 09-16. 2023Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Nikol Ahoj, bohužel nám vypadl jeden člověk a tak scháním náhradu. jsem 34 letá mamina se skoro 5ti letým prckem. Najde se tu nějaká milá simpaticka a poz... Albánie Česko Přímý přenos 12 října 2023 Sport před 1 dnem — Itálie - Malta Kvalifikace na Euro 2024 Maďarsko - Srbsko 20:4522:30 Albánie Česko koukněte se živě 12 října 2023 Dnes před 15 ho před 11 ... (((SPORTOVNÍ TV>))) Malta Severní Makedonie koukněte 12. 9. 2023 — 7 hodinami Severní Makedonie Itálie koukněte se živě 9 září. Malta Itálie – Ukrajina Severní Makedonie – Itálie Malta – Severní Makedonie 14.

Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

• phocohanoi2
  • Vitto Scaletta
    Vitto Scaletta
  • React Junior
    React Junior
  • rafi khan
    rafi khan
  • Алена Смирнова
    Алена Смирнова
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page