top of page

Koordinat Berita Group

Publik·216 anggota

Shafiul Azom
Shafiul Azom

{canlı/TR}Sivasspor İstanbulspor canlı maçı izle 23 Aralık 2023


0:53DG Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.İzlesene · İhlas Haber Ajansı · 13 Tem 2023

🔴✅Sivasspor İstanbulspor canlı maçı izle


Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK.


Sivasspor - İstanbulspor maçı CANLI İZLE | Süper LigSüper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile İstanbulspor kozlarını paylaşıyor. İki takım, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalıyor. Göçek'in yardımcılıklarını, Ata Yıldırım ve Samet Çavuş yapıyor. Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor müsabakayı kazanarak ilk galibiyeti almanın peşinde. Osman Zeki Korkmaz önderliğindeki İstanbulspor ise Alanyaspor karşısında alınan galibiyetten sonra seriye başlamak istiyor. SİVASSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI 11'LERİ Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Caner, Ziya, Ulvestad, Charisis, Saba, N'Jie, Gradel, Yatabare İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Okan, Mehmet, Tuncer, Ali, Muammer, Melih, Topallı, Ethemi, İbrahim SİVASSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Sivasspor ile İstanbulspor arasındaki mücadele saat 17.


Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu: TFF'den sürpriz kararTrendyol Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri açıklandı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçını ise Arda Kardeşler'in yöneteceği bildirildi. 18. HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI Trendyol Süper Lig’de 18. hafta heyecanı 23 Aralık, 24 Aralık Pazar ve 25 Aralık Pazartesi günü oynanacak maçlar ile devam edecek.


Üye, üyelik başvurusu sırasında gerekli olan bilgileri Kayıt Formu’na girmekle yükümlüdür. Üye, üyelik başlangıcında bildirdiği tüm bilgilerin doğru, tam ve güncel olmasından sorumludur. Üye; kendisine ait Kullanıcı Adı ve Şifre’nin ve bunlarla ilişkilendirilmiş olan Hesap’ın güvenliğinden kendisi sorumludur.


Üye; kendisi tarafından AJANSSPOR Platformları’nda üretilecek veya eklenecek yorum, alıntı vb gibi her türlü içeriğe (“Üye İçerikleri”), ilişkin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan (“FSEK”) kaynaklanan “işleme” (FSEK madde 21), “çoğaltma” (FSEK madde 22), “yayma” (FSEK madde 23), “temsil” (FSEK madde 24), “işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim” (FSEK madde 25) dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın tüm mali manevi hakları ile mülkiyet haklarını bu hakları 3. kişilere devir haklarıyla birlikte, herhangi bir bedel talep edilmeksizin süre, yer, mecra ve muhteva açısından gayrimahdut olarak TAM RUHSAT şeklinde AJANSSPOR’a devretmektedir.


Sivasspor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? 11 Eyl 2022 — Canlı izle Sivasspor İstanbulspor: Sivasspor İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Sivasspor İstanbulspor muhtemel ilk 11'ler ve hakemi.


Radyo-1 Dinle Maç Naklen Yayını ((TSL) EMS YAPI SİVASSPOR-İSTANBULSPOR Trendyol Süper Lig Karşılaşmasının Naklen Yayını). 15.20, Türk Pop Müziği. 15.55, Maç Naklen Yayını ...


1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.


AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz.


İstanbulspor - Sivasspor Maçı Canlı İzle TOD paketleri ile Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda oynanacak olan İstanbulspor - Sivasspor maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.


Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

  • redaksikoordinaberita
    redaksikoordinaberita
  • heulwenletitia
  • Giraldo Yeshwas
    Giraldo Yeshwas
  • Kai Amald
    Kai Amald
  • Sergiii
    Sergiii
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page