top of page

Koordinat Berita Group

Publik·215 anggota

[[TV IZLE]] Adana Demirspor Antalyaspor Kulübü maç özet 24/12/2023



19 Eki 2022 — Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Adana Demirspor, evinde Adıyaman FK'yı ağırladı. Mücadeleyi mavi-beyazlılar 5-0 kazandı ve üst tura ...


CANLI TV >> Adana Demirspor - Antalyaspor




"Rakibimizin güçlü yanlarının olduğunu biliyorduk"Bekledikleri gibi zor bir maç oynadıklarını ifade eden Tralhao, "Analizlerimizde, hücum varyasyonlarında birbirini engelleyecek iki takımın mücadelesi olacağını görmüştük. Rakibimizin güçlü yanlarının olduğunu biliyorduk. Hızlı geçişlerde savunma arkasına koşu yapan oyuncuları bularak gol bulduklarını biliyorduk. " dedi. "Hücumda yeterli fırsat bulamadık"Defansif anlamda rakiplerini iyi kontrol ettiklerini aktaran Tralhao, "Sahadan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ama defansif olarak gol yememiş olmamız sonuca rağmen bizim için bu maçın pozitif yanlarından biriydi.


5. AJANSSPOR Web Sitesi: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, bilgisayar, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihazdan ulaşılabilen ve İçerik’e erişim imkanı sunan https://www. ajansspor. com/ alan adı ve diğer alt alan adlarından erişilebilen web sitesini ifade eder. 6. AJANSSPOR Uygulaması: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihaza indirilmiş/yüklenmiş veya indirilmek/yüklenmek suretiyle İçerik’e erişim imkanı sunan “Ajansspor” veya ileride AJANSSPOR tarafından belirlenecek diğer isimli dijital uygulamayı ifade eder.


1 Beşiktaş (Maç Özeti) Goller GOL, Alanyaspor Adana Demirspor beşiktaş alanya özet izle · Özet Antalyaspor Maç özeti ve golleri Süper lig'in 40. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda ...


Kampanya, anket, oyun ve promosyonlara katılım Üye’nin inisiyatifindedir. Üye’nin, kampanya, oyun, anket ve promosyonlara katılması halinde elde edilen bilgiler Ajansspor tarafından işlenecektir. AJANSSPOR, kampanya, oyun ve promosyon veya genel uygulamalarında Üye’nin Oyun oynama ve davranış analizlerini dikkate alarak Üye’ye farklı teklifler sunma, uyguladığı bağlılık programlarında bu analizleri belirleyeceği zamanlarda gerçekleştirme ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.


AJANSSPOR, Üye’nin AJANSSPOR’a göndereceği e-posta, faks, mektup vb. kapsamında Üye’nin belirttiği Üye’ye ait kişisel bilgilerin güvenliğinin AJANSSPOR’dan kaynaklanmayan nedenlerle ihlal edilmeyeceğini hiçbir koşulda garanti edemez. Üye bu bilgilerinin ve iletişim kanallarının güvenliğinden kendisi sorumludur. Aynı zaman Üye, kendi güvenliği açısından kişisel ve özel bilgilerini AJANSSPOR Platformları’nda içeriklere yönelik yaptığı yorumlarda paylaşmaması gerektiğini bilmekle ve buna uygun hareket etmekle yükümlüdür.


Üye’nin üyeliğinin sonlanması halinde; Üye, AJANSSPOR'dan herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. MADDE 9- KAMPANYA, ANKET, OYUN VE PROMOSYONLARÜye, AJANSSPOR tarafından sunulan kampanya, anket, oyun ve promosyonlardan AJANSSPOR tarafından belirlenen kullanım/yararlanma koşulları çerçevesinde yararlanabileceğini peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR, kampanya, oyun, anket ve promosyon uygulama ve kullanım genel şartlarını her zaman tek taraflı belirleme ve bunlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Adana Demirspor - Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası Adana Demirspor - Antalyaspor Maç kadroları, Maç sonuçları, Maçın gollerinin videoları.


2023 Adana demir kalan maçları FutbolArena 38 - mibbescid.cfd 16 saat önce — Adana Demir: 38: Antalyaspor (D) Devamını Göster. Özçelik 6 24.Galatasaray - Adana Demirspor maç özeti izle, maç kaç kaç, golleri kim attı?


kişilere zarar verebilecek içerikleri dağıtamaz, diğer Ziyaretçi veya Üye’lerin bilgisayarındaki bilgilere ya da yazılıma zarar verecek program ve/veya bilgiler gönderemez, bunun gibi hukuka aykırı ve AJANSSPOR’a veya AJANSSPOR Platformları’na zarar verecek davranışlarda bulunamaz. Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Üye, işbu Sözleşme kapsamında AJANSSPOR Platformları’nı kullanmakla, AJANSSPOR Platformları’ndaki hiçbir hakkın kendisine verilmediğini kabul, beyan ve taahhüt eder.


Adana Demirspor Antalyaspor maç tahmini Adanaspor analiz ... Kulübü'nün profesyonel futbol takımı.. Renkleri kulübün tüm branşlarda ortak Adanaspor - Manisa FK ; Adanaspor - Manisa FK Maç özetleri | Maç Detayı ...

Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

  • redaksikoordinaberita
    redaksikoordinaberita
  • Giraldo Yeshwas
    Giraldo Yeshwas
  • Kai Amald
    Kai Amald
  • Sergiii
    Sergiii
  • Ceridwen Ceridwen
    Ceridwen Ceridwen
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page