top of page

Koordinat Berita Group

Publik·325 anggota

Maďarsko Srbsko koukněte se 14 října 2023 Živý sport

Maďarsko ... Šmírování kamerami Googlu: Koukněte, co nového se zase objevilo na Street View · Živě ...

[[ŽIVÝ PŘENOS]] Maďarsko Srbsko koukněte se 14 října před 16 hodinami — před 23 hodinami — [Dnes>>>>] Maďarsko Česko přenos 10 září 2023 Hokej.cz | Ofi (TELEVIZE==) Ázerbájdžán Belgie koukněte se živě 9 září 2023 ... Maďarsko Srbsko koukněte se 14 října 2023 televize před 23 h před 16 hodinami — Estonsko Ázerbájdžán koukněte se 13 října 2023 Živá TV před 23 hodinami — [Dnes>>>>] Maďarsko Česko přenos 10 září 2023 (ŽIVÉ HD!!!) Andorra ... Srbove problemy nedělaji jen je moc aut a kotrolují Turky 1. 8. 18 15:28 upravil: vinhifi Ahoj honzo91. Mi jedeme v úterý ráno, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko. Do Kranevo, asi 20 km od Varny. Tak jestli chceš... 1. 8. 18 17:58 Tak v sobotu večer kolem 17. 00 vyrážím do Burgasu. Maďarsko-srbské hranice přes Backi Breg ( předpokládám kolem půlnoci)a srbsko-bulhraské přes Strezimirovci ( kolem 08. 00? ). Rád si přečtu jakoukoli poznámku či radu, případně pokud by se někdo přidal....? Děkuji a zdravím všechny uživatele fóra 1. 8. Pokud odpovídá podle plánocače, že bez čekání je to jen o hodinu pomalejší, není nad čím přemýšlet, poklidná jízda bez aut hezkou přírodou. Za Niš budují dálnici tak je tam pár pomalých přejezdů, ale kolona nikde žádná vše plynulé. Z Niše na Tompu absolutně volné ani na mítnicích žádné zdržení. Za to směr Bulharsko tragédie, v pátek po obědě byla kolona tak 5 km ještě před Bělehradem na mítnici, jak to muselo vypadat dál a na Kalotině... Do Bulharska bych tudy ted nejel zpět paráda. Tompa 15 minut, pak ubytování s Szegedu dál sem nedojel, měj jsem skoro 39 teplotu. V sobotu Madarsko celkem v pohodě ikdyž před Budapeští byla nehoda a pak kolona v nějakém zúžení, ztáta max 45 min. (((ŽÍT!))) Maďarsko Srbsko koukněte se 14 října 2023 12. 10. maji divne vystouple koleje, videl jsem kanaly bez deklu, polozeny asfalt ve vysce 15 cm na pul pruhu bez oznaceni... chce to davat pozor. 31. 7. 18 08:41 Richies73:ak pojdes od Ruse svihni to na Ghimpati-Vanatorii Mici. Vyhnes sa jak centru, tak obchvatu Bukuresti. 31. 7. 18 13:17 No ja pojedu od Svaté Heleny od krajanů, tak mne jedna trasa háže přes Bukurešť ke Konstanci a druhá přes Ruse. Jedu totiž na sever od Albeny. Ale díky vidíme podle provozu. 19. 7. 18 13:48 Loni jsem se chtěl zastavit v Niš a prohlédnout si město a pevnost. Bohužel Roszke 4 hod a bylo hotovo. Takže jsem loni stihnul jenom Szeged. Tak to chci dát letos. RO plánují ale přes den a až příští rok. 19. 7. 18 14:01 @pacesol: to ze mas v Srbsku taketo zaujmy som nevedel. Mal som pocit ze len hladas moznosti ako stravit na hraniciach co najmenej casu. 19. Autem do Bulharska (16) - diskuse najih.cz ... Maďarsko - Srbsko (přechod Horgoš), aby jsme se tam nezasekli. Není lepší to vzít přes Rumunsko na Vidin? # 1. 8. 18 15:16 citovat. vinhifi. Člen. Do Plevenu ... 16. 8. 18 20:13 pro Čečulák: rejpavej si byl už s tím prvním komentem, byl úplně zbytečný, nikomu nic nepřidal. Nepíšu, že mám problém s dvouproudkou, ale s řidiči na dvouproudým kruhovým objezdu a to v konkrétní zemi. Dále jsem se dotazoval na zkušenosti ostatních ohledně jistého úseku cesty a na to si neodpověděl. Nechci tu začínat nějaký flame, ale nechápu lidi, kteří na dotaz ohledně cesty odpoví "nevíš? zůstaň doma". 16. 8. 18 21:03 Maxik: Bredly ty žiješ? A kde jste byli letos na dovolené vy? 16. 8. 18 21:16 Muska: měl jsem jeden podobný zážitek z vnitrozemí. Chce to pevné nervy a být ostrazity. Jinak jsem si všiml toho co popisuje VitoPO. Když nevyjizdi prvním výjezdem, hází levý blinkr. To není úplně od věci, ale v civilizované Evropě na to nejsme zvyklí. Ostatně na Balkáně je možné všechno.... 16. 8. 18 21:23 Moje poznamka ohledne Waze byla minena naprosto v dobrem. Ne kazdy o te moznosti nastaveni musi vedet a muze mu pomoct. Usek Vanatori Mici jsem projel vloni (o info jsem se podelil na dotaz nekolikrat) a tak strasne vytizene dvouproudovky s nebezpecnymi ridici jsem si nevsiml. Morawske Nowiny (Noviny). Redaktor F. M. Klacel. Mataus Frantisek Klacel · 1849... madarský národ , kterýz wysle tisice w boky a do zad na nepřítele , aby gemu hluboko do země Srbsko . 3 Karlowie dne 4116 ledna . Poněvadž IMst . , náð ... Osobne odporúčam. Ale cez deň by som asi skúsil od Craiova smer Târgu Jiu, Petrosany a Hateg. V Hateg sme spali po Transalpine a potom je super cesta na Caransebeș a Lugoj. Ostatné poznáš. Maxík 16. 8. 18 16:16 Pro Muska: nechci byt rejpavej, ale kdyz te rozhodi dvouproudovka, kde jezdi auta, tak si se asi vyjezdil malo. [[[Dnes]>]] Maďarsko Česko koukněte se živě 10/09/2023 před 3 dny — [Sport##] Srbsko Maďarsko koukněte se živě 7 září 2023 [Živý sport<<] Kanada [TELEVIZE>>>] Izrael Česko koukněte se 28 června 2023. [Živý sport=] Litva Srbsko koukněte se 10 září 2023 10. 9. 2023 — San Marino, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, (ŽÍT##) Srbsko Maďarsko koukněte se 7 září 2023 před 24 ... [[STREAMOVÁNÍ-]] Maďarsko Česko koukněte se živě 10 9. 9. 2023 — [Sport##] Srbsko Maďarsko koukněte se živě 7 září 2023 [Živý před 3 dny — Maďarská televize informovala o nejméně dvaceti zraněných ... ME v basketbalu - program, výsledky, tabulky ONLINE | iSport.cz Maďarsko Šmírování kamerami Googlu: Koukněte, co nového se zase objevilo na Street View · Živě ...

Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

• phocohanoi2
  • Vitto Scaletta
    Vitto Scaletta
  • React Junior
    React Junior
  • rafi khan
    rafi khan
  • Алена Смирнова
    Алена Смирнова
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page