top of page

Koordinat Berita Group

Publik·247 anggota

Alkar Šibenik gledati prijenos 15/10/2023

prije 7 dana — [[Uživo prijenos>>]] Cibona Zabok uživo prijenos gledati 26 GKK Šibenik 18:00TV prijenos još nije dostupan. ... [uživo prijenos*] Alkar Cibona ...

Alkar na Baldekinu, Tonko na 'suprotnoj' strani: Trkači smo nadmoćniji od Sinjana - Basketball. hrProšle sezone donosio je pobjede Alkaru, ovaj petak zadatak mu je nanijeti im poraz. Ovoga petka igrači Šibenika na svom Baldekinu u dalmatinskom derbiju ugostit će Alkara. Susret je to u kojem obje ekipe traže pobjedu kako bi zauzele poziciju s koje mirnije mogu gledati prema nastavku prvenstva. 24-godišnji krilni centar Tonko Vuko na početku ove sezone s epitetom ponajboljeg igrača Alkara zamijenio je sinjski dres onim narančastim kluba s Baldekina i silno motiviran dočekuje sutrašnji susret. TV program Hrvatska - Najpopularnije utakmice sljedećih dana Šibenik. Dubrava. MAXSport1. 21:00. Košarka | Liga ABA. Partizan. Cibona. Arena Alkar. MAXSport1. 20:45. Nogomet | Europsko prvenstvo 2024. Wales. Hrvatska. Gdje gledati Zadar - Alkar, prijenos 3. kola Favbet Premijer prije 4 dana — Pročitajte gdje gledati Zadar - Alkar, prijenos trećeg kola Favbet Premijer lige iz Dvorane Krešimira Ćosića u Zadru.... (televizor>) Bosco Hajduk gledati prijenos 10 svibnja 2023 ) Cibona Šibenik gledati prijenos 17 travnja 2023[[GLEDAJ ONLINE>>]] Gorica (sport uživo-) Alkar Hajduk gledati prijenos 13 veljače 2023 Poznato gdje možete ... Šibenka rezultati uživo & raspored Šibenka - sljedeća utakmica. Šibenka igra sljedeći meč 15. lis 2023. 16:00:00 UTC protiv KK Alkar Sinj u sklopu natjecanja Favbet Premijer Liga. Kad ... Naslovna - KK ZadarKK Zadar 106 - 73 Završni rezultat KK Alkar Favbet Premijer Liga Momčad Novosti 14. 10. 2023. Zadar kod Depolink Škrljeva: peta utakmica u devet dana Košarkaši Zadra sutra će u Kostreni odigrati petu utakmicu u devet dana. Nakon dvije utakmice u AdmiralBet ABA ligi i dvije u FAVBET premijer ligi, put Zadrane vodi u goste Depolink Škrljevu. Domaćini su na svom parketu ostvarili jedinu pobjedu protiv Dubrave, no Zadar će im biti puno veći izazov. Adem Mekić važan je kotačić … AdmiralBet ABA liga 13. Prva pobjeda Zadra u AdmiralBet ABA ligi: Mornar – Barsko zlato zaleđen na -35 Košarkaši Zadra u 3. kolu AdmiralBet ABA lige dominirali su protiv Mornara – Barskog zlata od prve do zadnje minute utakmice i slavili rezultatom 92:57 (14:6, 22:14, 24:15, 32:22). - Ovo nam je izuzetno bitna utakmica protiv odlične momčadi. Atmosfera je odlična bez obzira što imamo samo jednu pobjedu u četiri susreta, premda smo unatoč teškom rasporedu bili dobar protivnik u svim utakmicama i nikome nije bilo lako protiv nas. Svi smo zdravi, dobro smo trenirali i nadamo se pobjedi pred punom dvoranom. Alkar je pomalo iznenađujuće vrlo dobro ušao u prvenstvo u novu sezonu, unatoč prognozama kako ih čeka grčevita borba za ostanak u društvu najboljih hrvatskih košarkaških momčadi. - Pogledao sam sve utakmice Alkara preko interneta i rekao bih da su njihovi rezultati pomalo očekivani s obzirom da su imali tri od četiri utakmice na domaćem parketu u Sinju gdje protivniku nije lako igrati. Vidi se da ih je trener Helbich dobro uštimao, osjeti se strašno samopouzdanje kod svih igrača, a posebno bih izdvojio Browna i Vučića, od njih polazi većina napada. [[[SPORT TV<]]] Furnir Škrljevo gledati prijenos 8 listopada 2023 prije 7 dana — [[Uživo prijenos>>]] Cibona Zabok uživo prijenos gledati 26 GKK Šibenik 18:00TV prijenos još nije dostupan. [uživo prijenos*] Alkar Cibona ... Košarkaši Šibenke gostuju kod još jednog izravnog 4. velj 2021. — I ovu utakmicu moći ćete gledati u izravnom prijenosu. Piše Krešimir Pobjeđivali smo sve što smo objektvino trebali (Hermes, Dubrava, Alkar, ... Damir Milačić kk šibenka šibenik - kk cibona zagreb / ht premijer liga - 2021.-2022 · Šibenka i Cibona na Baldekinu igraju 22. kolo HT Premijer lige – gdje gledati prijenos? Međutim, mislim da smo mi trkački nadmoćnija momčad i tu vidim našu najveću prednost. Vuko svoju sinjsku epizodu iz prošle godine ističe kao veoma bitnu u razvoju karijere, ali ističe kako je zadovoljan odabirom Šibenika. Tonko Vuko u dresu Alkara u sezoni 2017/18 (Foto: Šime Zelić-Basketball. hr) - Naravno da mi je bilo lijepo u Sinju, kao i svakom igraču koji obuče dres Alkara. Bila je to moja prva profesionalna sezona u karijeri i značila mi je jako puno, podigla me u svakom smislu. Šibenik sam odabrao jer smatram da je prirodna stepenica više za moj razvoj i možda jednoga dana odskočna daska za nešto više. KK Zadar: Naslovna KK Alkar. Posljednje novosti. Sve; Aba Liga; HT Premijer Liga; KK Zadar; Ulaznice. Favbet Premijer LigaMomčadNovosti. Zadar kod Depolink Škrljeva: peta utakmica ...

Tentang

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Anggota

• phocohanoi2
  • Vitto Scaletta
    Vitto Scaletta
  • React Junior
    React Junior
  • rafi khan
    rafi khan
  • Sanja Ovrilena
    Sanja Ovrilena
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page